weboldal orvosoknak
Mit nyújtanak Önnek kifejezetten orvosok, orvosi rendelők számára összállított csomagjaink?
Hatékony, profi internetes megjelenést - hosszas tervezés és bonyolult adminisztráció nélkül!
Jelenítse meg weboldalán mindazt, amire leendő pácienseinek szüksége van!

Egy névjegykártya, egy hirdetés, de még egy pozitív ajánlás sem foglalhat magába mindent, amit szakorvos tevékenysége takar. A saját weboldal lehetőséget ad szakterülete, tevékenysége részletes bemutatására. Megismertetheti leendő pácienseivel az alkalmazott diagnosztikai módszereket, kezeléseket, vagy éppen a rendelőjében használt műszereket és berendezéseket.

Tudva, hogy a páciensek döntéseit gyakran emberi tényezők befolyásolják, weboldalán fotókon is bemutathatja rendelőjét, munkatársait, ezzel is bizalmat ébresztve praxisa iránt.

Mivel egy weboldal egyfajta névjegy - nemcsak a páciensek, hanem a szakma felé is -, közzéteheti rajta szakmai publikációit, eredményeit, szakvizsgáit is.

Fontos, hogy jelenlegi és leendő páciensei könnyen megtalálják önt a világhálón és a való életben is. Tájékoztassa őket a rendelési időről, az elérhetőségeiről, s adjon rá módot, hogy akár e-mailben is felvehessék önnel a kapcsolatot. A saját e-mail cím önmagában is bizalmat sugall, az emberközeli tájékoztatás pedig hosszú távon gyümölcsözik.

Bizonyára tapasztalta, hogy vannak kérdések, amelyek - személyesen vagy telefonon - naponta többször is elhangzanak. Mennyibe kerül egy bizonyos vizsgálat? Mire kérdez rá az orvos az első találkozáskor? Milyen dokumentumokra vagy előzetes vizsgálatokra van szükség egy beavatkozáshoz? Milyen egészségpénztári kártyát fogadnak el fizetéskor? Milyen kiegészítő kezelések segíthetik a gyógyulást? Ha pácienseinek csak egy része előzetesen választ kap a hasonló kérdéseire, a saját dolgát is megkönnyíti, s idejét még hatékonyabban fordíthatja a betegeire.

A legtöbb páciensnek rengeteg kérdése van egy adott kezeléssel vagy diagnózissal kapcsolatban - általában több, mint amennyit lehetősége van feltenni egy szakrendelésen. Könnyítse meg a dolgukat, s a leggyakoribb témákban kínáljon weboldalán hasznos információkat!

Állítsa össze a legfontosabb tudnivalókat egy-egy betegségről információra éhes pácienseinek! Adjon részletes tájékoztatást az egyes kezelésekről és beavatkozásokról , nyújtson segítséget egy speciális diétás étrend összeállításához, ajánljon letölthető gerinctorna-gyakorlatokat vagy egészségügyi kalkulátorokat - betegei hálásak lesznek minden plusz információért!

Vannak hivatások, amelyekhez hozzátartozik a bizalmat sugárzó megjelenés.
Vannak kapcsolatok, melyeknél elengedhetetlen a korrekt tájékoztatás.
Vannak helyzetek, amikor az első benyomás a döntő.
Ön adja a szakértelmet, mi pedig a hatékony megjelenést praxisának! Kezdőlap Ajánlataink Lehetőségek Kapcsolat
honlapkészítés, weboldal készítés, webtárhely: WebStarter A szolgáltatást a WebStarter Magyarország Kft. biztosítja